Skip to main content

Keittiö, jossa kaikki viihtyvät.

Tule tutustumaan Noblessan kattavaan mallistoon ja anna suunnittelijoidemme loihtia sinulle keittiö, jossa kaikki viihtyvät.

Myymälästämme löydät useita eri malleja niin suureen kuin pieneen keittiöön. Pysyvä myyntinäyttely tarjoaa runsaasti ideoita oli sitten kyse keittiön kaapistoista, saarekkeesta, keittiökaappien ovista ja vetimistä tai ruoanvalmistusta helpottavista säilytysratkaisuista.

Tule ja löydä unelmakeittiösi!

Aloita keittiöremontti

Aloita keittiöremontti varaamalla aika suunnitelijallemme!

Helppo ja kätevä keittiöremontti

Meiltä saat tilattua keittiön kodinkoneilla varustettuna tai ilman, ihan kuinka haluat. Kun valitset kodinkoneet meiltä, varmistat, että niiden toimitus on ajoitettu keittiöremonttisi kanssa samaan aikaan ja remontti hoituu jouhevasti alusta loppuun saakka. Toimitamme keittiökaapit valmiiksi koottuina ja ammattitaitoiset asentajamme asentavat ne suunnitelmien mukaisesti paikoilleen. Meidän kauttamme saat myös sähkö- ja putkiasennukset uuteen keittiöösi. Kysy lisää myyjiltämme.

Valitse vaivaton keittiöremontti ja nauti lopputuloksesta.

Noblessa on paljon muutakin kuin pelkkä keittiö

Noblessan mallistosta löytyy ratkaisut myös ruokailutilaan, kodinhoitohuoneeseen ja kylpyhuoneeseen. Suunnittelemme kodinhoitohuoneen kaapistot ja niihin sopivat tasot sekä kylpyhuoneen kaapistot toiveidesi mukaan kotisi tyyliin sopiviksi.

Lisäksi mallistosta löytyy modulaariset ja joustavasti muuntuvat säilytysjärjestelmät ja modernit hyllyjärjestelmät. Eteiseen ja tuulikaappiin mittojen mukaan suunnitellut kaapistot tuovat tilan tuntua. Näin saat vaatteet ja tarvikkeet kätevästi piiloon helposti liikkuvien liukuovien taakse.

Kotkan Sisustustalo

  • Kyminlinnantie 24, 48600 Kotka

  • ma - pe 7:00 - 17:00

  • 050 556 9440

Rahoitusta remonttiin

Keittiön tai kodin remontti on investointi, johon saat tarvittaessa rahoitusta kauttamme. Kysy lisää myyjiltämme.

Varaa aika suunnitelijalle

Ryhdy tuumasta toimeen ja tule suunnittelijan luo toiveidesi kanssa.