Skip to main content

Kaipaatko ideoita tunnelmalliseen saunaan tai luksusta kylpyhuoneeseen?

Spa-tunnelmaa kylpytiloihin

Valikoimistamme löydät kaikki materiaalit saunaan ja kylpyhuoneeseen kuten saunapaneelit, saunan lauteet, kiukaat, suihkukalusteet, hanat ja suihkut. Myymälässämme on esillä Laattapisteen laaja mallisto, joka sisältää sekä keraamisia laattoja että luonnonkivituotteita. Saat parhaan kuvan kaakeleiden väreistä ja pintakuvioinneista, kun tulet käymään paikan päällä. Asiantuntevat myyjämme auttavat sinua mielellään saunamateriaalien valinnassa ja kylpyhuoneen kylpylätunnelman ideoinnissa.

Kylpyhuoneen ja wc-tilojen kalusteet

Pintamateriaalien lisäksi löydät meiltä kalusteet kylpyhuoneeseen ja wc-tiloihin. Vaihtoehtoja löytyy perusmallistosta vaativampaakin makua palvelevaan mallistoon. Myymälässämme on osa kalusteista asennettu esille, jolloin saat parhaan kuvan siitä, miltä ne näyttävät kokonaisuutena ja asennettuna.

Näiden lisäksi meiltä löytyy hyllytavarana laatoitukseen ja vedeneristykseen tarvittavat liimat ja materiaalit.

Woodion ekologiset design kylpyhuonekalusteet

Vedenpitävä ja kulutusta kestävä puukomposiitti on suomalainen innovaatio, joka on saanut kansainvälistä tunnustusta. Woodion ekologiset design kylpyhuonekalusteet kuten altaat, ammeet ja wc-istuimet tuovat aivan uudenlaista ilmettä tiloihin, joissa ei odota näkevänsä puuta materiaalina. Tule tutustumaan.

Näyttävät Tapwellin hanat ja suihkut

Suihkussa käynnistä voi myös nauttia, kun valitsee modenit ja laadukkaat hanat. Tapwell valmistaa kattosuihkupaketteja, jotka ovat miellyttäviä ja näyttäviä. Suihkuhanoissa on paineentasauksella varustettu termostaatti, jolloin veden lämpötila ei nouse eikä laske yllättäen. Värivaihtoehdot tuotteesta riippuen ovat kromi, musta kromi, messinki, kupari ja mattamusta. Hanoista löytyy myös tyylikkäitä malleja keittiöön ja wc-tiloihin.  

Helo on aito suomalainen kiuas

Helo-kiukaat ovat luotettavia ja innovatiivisia. Helon valikoimasta löytyy kiuas jokaisen tarpeisiin. Helon suosio perustuu parhaisiin materiaaleihin, innovatiiviseen suunnitteluun ja optimaalisiin kivimääriin, jotka yhdessä takaavat täydellisen saunaelämyksen.

Viimeistele saunan sisustus

Viimeistele saunan sisustus Helon tarvikkeilla. Oli tyylisi sitten klassinen tai modernimpi, meiltä löydät ihanteelliset saunatarvikkeet ja helppokäyttöiset ohjauskeskukset. Muuta koko tilan ilmettä valitsemalla esimerkiksi uusi sanko, kauha ja valaistus.

Näiden lisäksi paljon muita materiaaleja ja ideoita

Näiden lisäksi meiltä löytyy hyllytavarana laatoitukseen ja vedeneristykseen tarvittavat liimat ja materiaalit.

Tule inspiroitumaan Kotkan Sisustustaloon.