Skip to main content

Kodin pinnat kuntoon lattiasta kattoon. Meiltä löydät maalit & tapetit kaikkiin huoneisiin.

Tapetilla luot tunnelmaa tilaan kuin tilaan, oli sitten kyse laajasta seinäpinnasta tai pienemmästä efektiseinästä. Meiltä löydät lastenhuoneen tapetit, makuuhuoneen tapetit, olohuoneen tapetit, keittiön ja märkätilan tapetit. Materiaaleina on valittavissa kuitutapetti, vinyylitapetti, paperitapetti ja lasikuitutapetti.

Tapeteissa on valittavana runsaasti erilaisia kuoseja. Hyllystämme löytyy useita tapettimalleja, jotka saa heti mukaan. Jos niistä ei löydy sinun makuusi sopivaa, voit rauhassa tutustua tilattavien tapettien mallistoon tapettikirjoistamme.

Miten valita oikea tapetti?  

Kuitutapetilla tapetoit seinät helposti ja nopeasti. Vinyylitapetti kestää pyyhkimistä ja puhdistusta ja sen vuoksi se soveltuukin hyvin keittiöön, eteiseen ja lastenhuoneeseen. Lisäksi se on helppo asentaa. Näiden lisäksi valittavissa on perinteinen paperitapetti, joka soveltuu makuuhuoneiden ja olohuoneen tapetointiin. Ammattitaitoiset myyjämme auttavat sinua mielellään tapetin valinnassa.

Maalit ja maalausvälineet sisäpintojen ja ulkopintojen maalaukseen

Kattavasta valikoimastamme löydät laadukkaat sisämaalit, ulkomaalit, terassiöljyt ja vahat sekä maalaukseen sopivat telat, pensselit ja muut maalausvälineet. Meiltä löydät Tikkurilan, Teknoksen ja Colorian maalit. Kaikki maalit voidaan sävyttää haluamallasi sävyllä.

Sisämaalit

Kodin remonttiin tai uudiskohteeseen kaikki sisämaalit, maalaustyövälineet ja maalaustarvikkeet löydät myymälästämme. Saat tarvittaessa myös vinkit seinien, kaakeleiden ja kalusteiden onnistuneeseen maalaamiseen.  

Talon ulkomaalaus

Talon ulkoseinät kannattaa maalata vähintään 10 vuoden välein, silloin julkisivu säilyttää värinsä ja ulkonäkö pysyy siistinä. Oikean maalityypin valinta on yhtä tärkeää kuin huolellinen maalipinnan pesu ja puhdistus ennen maalausta. Jos talosi on maalattu aiemmin, kannattaa ensin selvittää mitä maalia siihen on käytetty. Kun tiedät millä talosi on maalattu, on oikean maalin valinta paljon helpompaa

Terassiöljyt ja vahat

Viimeistele terassin ilme kaluste- ja terassiöljyllä, puuöljyllä tai vahalla. Kesäkaudella löydät meiltä öljyt ja muut tarvikkeet terassin, pihakalusteiden ja laiturin pintojen käsittelyyn.