Skip to main content

Tavarat piiloon tyylikkäillä säilytyskalusteilla.

Modulaarisilla ja muuntuvilla säilytysjärjestelmillä ja nykyaikaisilla hyllyjärjestelmillä luot tyylikkään ilmeen ja järjestystä kotiin. Noblessan valikoimista löytyy runsaasti erilaisia ratkaisuja kodin säilytykseen.

Kätevät liukuovikaapit säästävät tilaa

Liukuovikaapit avautuvat helposti, säästävät tilaa ja niihin saa vaatteet ja tavarat kätevästi piiloon. Liukuovikaapisto soveltuu erittäin hyvin myös eteisen säilytysratkaisuksi.

Ovimalleja ja värejä on useita. Tilan tuntua saadaan luotua peiliovilla tai tyylikästä ilmettä vaikkapa mattalasilla. Liukuovikaapistolla luot kotiisi aivan uuden ja raikkaan ilmeen. Tutustu ovimalleihimme ja korijärjestelmiin myymälässämme.

 

Korijärjestelmillä tavarat järjestykseen

Koti pysyy siistinä, kun vaatteille ja tavaroille on omat säilytyspaikat. Kokoa korijärjestelmillämme juuri sinun tarpeisiin sopiva säilytysratkaisu, joka pysyy katseilta piilossa liukuovien takana. Kaappiin saadaan runsaasti säilytystilaa laatikoilla, hyllyillä, vaatetangoilla ja telineillä. Otamme suunnittelussa aina huomioon sinun ja perheesi tarpeet, jotta säilytysjärjestelmästä saadaan helppokäyttöinen ja toimiva ratkaisu.    

Anna ammattilaistemme suunnitella sinulle toiveidesi mukainen säilytysjärjestelmä.

Varaa aika suunnitelijalle

Ryhdy tuumasta toimeen ja tule suunnittelijan luo toiveidesi kanssa.