Skip to main content

Uutta ilmettä Camengon tai Eijffingerin verhoilla

Kun etsit persoonallisia verhoja tai päiväpeittoa kotiisi, tule tutustumaan ranskalaisen Camengon upeisiin ja värikkäisiin kankaisiin. Hurmaannu herkullisista väreistä ja kuoseista, joista meidän sopimusopelija valmistaa sinulle verhot mittojen mukaan vaikka kodin kaikkiin huonesiin. Camengon kankaita saa vain meiltä Kotkan-Haminan alueella.

Hollantilaisen Eijffingerin PIP Studion tapetit ovat monelle tuttuja. Kun etsit niihin sointuvia verho- ja verhoilukankaita, tule tutustumaan mallistoon myymäläämme. Kankaat ovat tilaustuotteita ja ne tilataan aina mittojen mukaan. Kysy lisää myyjiltämme, he auttavat sinua mielellään kaikissa kodin sisutukseen liittyvissä asioissa.

Verhoilukankailla uusi elämä huonekaluille

Aina ei tarvitse ostaa uusia huonekaluja, jos kangas on kulunut tai väri ei enää sovi muuhun sisustukseen. Tuolin, nojatuolin tai sohvan verhoilu piristää koko tilan ilmettä. Camengon kankaista löytyy laadukkaita verholukankaita vaativaankin makuun esimerkiksi tikattuja kankaita ja kestävää samettia. Tule ja tutustu kangasvalikoimaamme.

Verhotangot ja -tarvikkeet kodin kaikkiin huoneisiin

Verhotanko tai verhokisko on osa sisustusta, jolla luot viimeisen silauksen huoneen ilmeeseen tyyliin sopivilla nupeilla ja muilla tarvikkeilla. Verhotangoissa käytetään materiaaleina ruostumatonta terästä tai messinkiä. Saa verhotankoja myös kirkkaasta muovista valmistettuna, jos etsii hieman erilaista ratkaisua. Myymälässämme on valikoima eripituisia verhotankoja, mutta lisää vaihtoehtoja löytyy tilaamalla. Edustamme Anja Pesolan verhotarvikkeita, joten koko heidän kattava valikoima verhotankoja, verhokiskoja, verhonauhoja, verhonipsuja ja verhotupsuja on tilattavissa kauttamme.